Weitere Sprachen:totrsqruroplmkithrfrenelde
Verstärkung gesucht
Stellenangebote

Zahnärzte Dr. Ludwig und Kollegen in Fürth – Sympathisch, kompetent und familienfreundlich.

Ordinanca Stomatologjike ndërkombëtare ne Rajonin e Nurembergut, Fürthit, Erlangenit

Ordinanca Stomatologjike e Dr. Ludwig dhe Kolegëve nga Fürthi në Bayern ju uron juve mirëseardhje në paraqitjen e saj në internet. Në Rajonin Metropolitan të Nurembergit, Fürthit, Erlangenit , ekipi i udhëhequr nga Stomatologu dhe Implatologu me përvojë Dr. Volker Ludwig ju ofron juve të gjithë spektrin e shërbimeve të një mjekësie moderne Stomatologjike. Ne orientohemi me Prioritet në Furnizimin e zgjidhjeve të provuara, pa e humbur Fokusin tonë kundrejt Nevojave individuale të pacientëve tanë.

Spektri i plotë të shërbimeve mjekësore Stomatologjike| Gama e plotë të Shërbimeve mjeksore Stomatologjike

Fushat e Veprimit të ofruara nga Ordinanca Stomatologjike janë Implantologjia dhe Endodontia (trajtimi i rrënjëve). Me një Skuadër prej rreth 10 Stomatologëve dhe Stomatologeve të Specializuar ju ofrohen pothuajse të gjitha Zonate Terapive të një Ordinance moderne Stomatologjike. Këto përfshijnë programe me Efekt për profilaksin dentare, një trajtim bashkëkohor i kariesit dhe terapi restauruese, integrimi i zëvendësimit me cilësi të lartë të dhëmbëve dhe trajtimet periodontale. Ruajtja e Strukturës së vet dhëmbit natal është gjithmonë në në qender të përpjekjeve tona.

Përveç kësaj ne i ofrojmë pacientëve tanë stomatologji pediatrike, si dhe trajtime estetike të dhëmbëve si Zoom-Bleaching ose Veneers. Jo vetëm Stomatologët tanë, por edhe asistentet tona kualifikohen në seancat e rregullta të trajnimit.

Vizitë tek dentisti pa pasur frikë

Në rastin e pacientëve që kanë frikë, në rastin e trajtimit të fëmijëve ose për kryerjen e riparimeve të plota ne mundësojmë edhe një trajtim nën narkozë të plotë ose në gjumë. Ambientet e klinikës tonë janë moderne dhe po ashtu të mirë pajisura, pasi ne dëshirojmë që ju ndiheni sa më të rehatshëm.

Skuadra jonë është me kënaqësi në dispozicionin tuaj nga e Hëna deri të Shtunën. Jashtë Orarit të punës ju mund të gjeni ndihmë tek shërbimi dentar i emergjencës në numrin e telefonit: 0911 / 588883 – 55 ose në Internet.
Është kënaqësi për ne që të na vizitoni! Ekipi i Ordinancës Stomatologjike Dr. Ludwig & Kolegët

Zahnärzte für Angstpatienten
in Fürth auf jameda
Zahnärzte
in Fürth auf jameda
Implantologen
in Fürth auf jameda
Bewertung wird geladen...
Logo_Jubiläum_Zahnarzt_Dr_Ludwig_CMYK

Welcome

Ne kemi përmbledhur informacionet më të rëndësishme si orarin e punës, përshkrimin e rrugës dhe natyrisht një mundësi për lënien e takimeve për ju në një faqe

Përcaktoni takimin